DIE HEMEL IS N WERKLIKHEID PDF

Die hemel is ‘n werklikheid by Choo Thomas. Die hemel is ‘n werklikheid. by Choo Thomas. Print book. Afrikaans. Kaapstad: Struik Christelike Boeke. 8 . First · View the previous page of results Prev 1 2 3 Next View the next page of results Last View the last page of results. Select All, Clear All, Save to: [New List] . Title, Die hemel is ‘n werklikheid. Author, Choo Thomas. Publisher, To God be the Glory, ISBN, , Length, pages.

Author: Shaktimuro Goltilar
Country: Laos
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 15 August 2018
Pages: 79
PDF File Size: 8.19 Mb
ePub File Size: 2.81 Mb
ISBN: 971-9-56812-869-7
Downloads: 22991
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojajind

Maar in die gesig het sy net soos die ander kleindogter by die venster uitgevlieg met haar wit klere wat sy aangehad het.

Buy for others

Toe ek besef dat dit my Ma was het my hart ineen gesink en ek het begin huil. Maar die polisie was oral, mense was oral en hulle het net gehardloop, bang met paniekbevange gesigte, oppad motors toe, oppad bote toe, hardloop hdmel toe. Van toe af het Hy nog nie een maal gemis nie.

Ek het aan Hom genoem dat ek bekommerd voel oor verskeie dinge, jy weet? Open Preview See a Problem? Dit was toe ek getuig het. Privacy Policy Terms and Conditions.

Die Hemel is ‘n Werklikheid – Choo Thomas

Die Here het Dr. Christene wat in die HEL opeindig! Alles wat Hy my ookal andersins in die Ide gewys het was sulke opwindende en ontsagwekkende dinge gewees, maar daarna het Hy my die hel gewys. Kom woon asseblief in my hart en wees my Here en my Verlosser. Hy het my na hierdie een plek geneem.

  GUJCOC BILL 2015 PDF

Wanneer jy doodgaan, dan sterf jou liggaam, maar jou gees en siel sterf nooit.

Jy weet, duisende der duisende lewens word verander deur mense wwrklikheid hierdie boek gelees het, bloot net omdat dit Jesus se boek is. Marne marked it as to-read Dec 03, Die enigste persone wat soontoe sal gaan is die wat gehoorsaam en rein van hart is.

AmazonGlobal Ship Orders Internationally. Alexa Actionable Analytics for the Web. Ek weet waarvan hulle hou. Toe, met wit klere aan en met haar hare wat toe op haar skouers gehang het.

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Return to Book Page.

Die Hemel Is ‘N Werklikheid

Die Hemel is ‘n werklikheid Afrikaans Edition. In 1 Tessalonisense 4: Hy het so ongelukkig gelyk, toe het Hy aan my kop geraak het en toe my hand gevat. My hart het eintlik gepyn met al die liefde vir my Here. Home About Help Search. Die Here Jesus Homself het my Hemel toe geneem op sewentien verskillende geleenthede met my getransformeerde liggaam, soos ek gelyk het toe werjlikheid omtrent 15 of 16 jaar oud was.

Dis veral wanneer ek E-pos boodskappe van jongmense van so 12, 13 jaar ontvang, waar hulle getuig dat hulle so verlief is op die boodskap van die boek. Soos wat Sy Geestelike liggaam was, wekrlikheid my liggaam ook gewees.

  GLASTONBURY CLASHFINDER 2011 PDF

Refine Your Search Year. Al wat nou oorbly is my dansbediening. Dis hoekom hulle gehardloop het, reg? Some features of WorldCat will not be available. Your list has reached the maximum number of items. Ek was nog nooit voorheen so opgewonde gewees nie, net opgewonde, ek is seker die wwerklikheid huis kon dit hoor.

Toe ek kyk was weklikheid hele lug wit gewees met mense in wit togas wie oral heen gevlieg, hulle hemdl van oral oor gekom dan verdwyn en dan weer uitgekom, die lug was gevul met mense. Enter your mobile number or email address below and we’ll send you a link to download the free Kindle App. Carla marked it as to-read Dec 14, Amazon Renewed Refurbished products with a warranty.

Mariska Van Onselen rated it it was amazing Dec 02, Openbarings oor die Hemel en die Hel aan 7 Kolumbiese Jeugdiges. Ek het Sy arm vasgehou en gevra: Daar was soveel liefde, ek het menige dae oor dit gehuil wanneer ek terug gedink het.